Integrationer
Så kommer du igång med automatiska tester via Alva Labs
Amanda Hemgren avatar
Skrivet av Amanda Hemgren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nu kan du enkelt skicka ut automatiska tester till dina kandidater i Talent Software genom vår integration med Alva Labs. Genom både personlighetstester och logiska tester erbjuder Alva Labs en objektiv och automatiskt kandidathantering. Testerna bygger på den väletablerade 5-faktorsmetoden i kombination med maskininlärning och AI vilket bidrar till att hitta de kandidater som bäst matchar ert företag. Ett test tar ca 20-25 minuter för kandidaten att utföra och funkar både på mobil eller desktop. Genom att använda Alva Labs direkt i Talent Software kan ni effektivisera er screeningprocess och förbättra er kandidathantering.

Så kopplar du ihop Alva Labs med Talent Software

Kontakta Alva Labs

1. Kontakta Alva Labs för att få en offert

2. Hämta ut en API nyckel från Alva Labs (detta görs av er administratör i Alva Labs).

Skapa en API-nyckel i Alva Labs

1. Logga in på ditt konto i Alva Labs

2. Gå till Inställningar > Integrationer

3. Välj “Add integration” och sedan “New API key

4. Fyll i namn (Ett rekommenderat namn är Talent Software)

5. Spara

6. Kopiera sedan den nyckel du får ut

Skapa en Signature Token i Alva Labs

1. När du är inne i Settings-Integration tryck på fliken Webhooks

2. Sedan “Create new”

3. Spara

4. Nu ska du välja “Create signature token

5. När det är klart kopierar du den token som precis skapats

Så aktiverar du Alva Labs-integrationen i Talent Software:

1. Logga in i Talent Software

2. Gå till Inställningar > Integrationer

3. Klicka på + Lägg till integration

4. Välj Integrationspartner* = Alva Labs

5. Fyll i API-Nyckeln som ni precis fått från Alva
    Fyll i Signature token som du nyligen skapade i Alva

6. Spara

7. Klart 🥳

Så använder du Alva Labs i Talent Software

Så lägger du till Alva Labs-tester i din rekryteringsprocess

1. Gå till Tjänster

2. Välj + ny tjänst eller redigera befintlig tjänst (Läs här hur du skapar en ny tjänst)

3. Gå till steg 2 | Processteg

4. Lägg till + nytt processteg

5. Fyll i namn och eventuell instruktion. (Ett rekommenderat namn är Alva Labs Tester)

6. Tryck på fliken Test/Event,

7. Välj Alva Labs i listan

8. Välj typ av Kompetensprofil

9. Spara

10. Gå till steg 4

11. Publicera tjänsten

12. Klart 🥳

Så skickar du ut Alva Labs-tester till kandidater

1. Flytta kandidaten till processteget där Alva Labs tester är aktiverade.

2. Gå till kandidaten och du kommer nu se “Kandidaten skickat till Alva Labs” i tidslinjen

3. Du kan nu även se kandidaten i Alva Labs och tjänsten har samma namn i Alva Labs som i Talent Software