Mallar
Så skapar du en ny tjänstemall

Gör det enklare att komma igång med nya rekryteringar med hjälp av tjänstemallar!

Amy Dyvelcrona avatar
Skrivet av Amy Dyvelcrona
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Kom igång snabbare än någonsin med nya rekryteringar med hjälp av tjänstemallar. Som administratör i Talent Software kan du nu underlätta ditt och dina kollegors rekryteringsjobb genom att spara mallar för olika typer av tjänster. Nästa gång du skapar en ny tjänst kan du antingen välja att skapa en ny tjänst från grunden eller välja att använda en av era tjänstemallar. Smidigt, eller hur?

Allt du behöver göra för att lägga till en ny tjänstemall är att:

1. Gå in på Inställningar

2. Gå in på Inställningar > Mallar

3. Klicka på + Ny tjänstemall

Fyll i följande information: (Klicka på fältet nedan för att läsa mer)
- Namn på mall *
- Tjänstetitel *

5. Du kan även välja att fylla i följande information: (klicka på fältet nedan för att läsa mer)
- Kort delningstext
- Processteg
- Urvalsfrågor
- Kategorisering

6. Klart! 🥳

Om tjänsten

Namn på mall *

Här fyller du i ett internt namn som används för att alla era användare snabbt och enkelt ska kunna hitta rätt tjänstemall till sin rekrytering.

Ex Mall för HK-roller

Tjänstetitel*

Här fyller du i den titel på tjänsten du vill ska synas för potentiella kandidater på er karriärsida.

👍 "Key Account Manager"
👎 "We Select söker en Key Account Manager till Stockholm"

Beskrivning*

Här har du möjlighet att klistra in eller skriva i själva beskrivningen av tjänsten. För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att beskrivningen är 300 - 800 ord lång, innehåller ett kort inledande stycke som säljer in tjänsten och företaget, samt att alla rubriker markeras upp som underrubiker.

👍 300 - 800 ord lång beskrivning
👍 Ett kort inledande stycke som säljer in tjänsten och företaget
👍 Alla rubriker är uppmarkerade som "Underrubriker"
👎 Beskrivning som är mindre än 100 ord lång eller mer än 1 100 ord lång

Välj text till sociala medier-annonsering (Valfritt)

Planerar du att annonsera ut din lediga tjänst på sociala medier? Här har du möjlighet att välja en kort delningstext som kommer visas i kombination med de annonsbilder vi tar fram. Denna korta text skulle exempelvis kunna kopieras från ingressen eller introduktionen i er tjänstebeskrivning.

Rekommenderad längd: 150 - 250 tecken
Maxlängd: 600 tecken

👍 "Är du intresserad av digital marknadsföring, duktig på Photoshop och vill jobba på ett av Sveriges snabbast växande företag? Nu söker vi en Digital Marketing Assistant till vårt kontor i centrala Stockholm! Ansök snabbt och enkelt utan CV!"