Så lägger du upp en ny tjänst
Så ställer du in och redigerar processteg

Att ställa in en anpassad rekryteringsprocess är enkelt! Antingen kan du utgå från en processmall eller skapa egna steg på nolltid! 👇

Amy Dyvelcrona avatar
Skrivet av Amy Dyvelcrona
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Allt du behöver göra för att ställa in eller anpassa hur en specifik rekryteringsprocess ska se ut är att:

🧑🏽‍💻 Behörighetsnivå: Alla användare

1. Klicka på Tjänster

2. Klicka på ikonen med Pennan "Redigera tjänst" till höger om titeln på den aktuella tjänsten

3. Gå till steg 2. Processteg

4. Antingen kan du välja att utgå från en mall för processteg eller så kan du välja att hantera och redigera din process utan att utgå från en mall.

5. Redigera eller radera ett steg genom att klicka på pilen längst ut till höger på steget

6. Lägg till ett nytt steg genom att klicka på knappen + Lägg till steg

7. Byt ordning på stegen genom att dra steget dit du vill flytta det

8. Oavsett om du valt en processmall eller inte kan du enkelt redigera, ta bort eller ändra ordning på de steg som ingår i processmallen under Hantera processteg (dina ändringar påverkar inte stegen i processmallen, endast processtegen i din lediga tjänst).

9. Gå vidare till nästa steg i processen (3. Urval) genom att klicka på knappen nästa steg

10. Spara och publicera tjänsten genom att klicka på steg 4. (Annonsera)

11. Publicera!

12. Klart! 🥳

Så lägger du till nya processteg med Tester eller Refapp - automatisk referenstagning

1. Klicka på knappen + Nytt processteg

2. Välj ett namn på ditt processteg

3. Om du vill kan du även skriva en Instruktion för vad som ska göras av ansvarig rekryterare i detta steg (Denna instruktion syns ej för kandidater)

4. Klicka på fliken Test/Event

5. Klicka på Add Event och välj Refapp eller Assessio

6. Vid val av Refapp; Välj frågeformulär, vid val av Test; Välj Mint eller Service First

7. Vid test: När en kandidat sedan flyttas till detta steg kommer kandidaten automatiskt att få detta test mejlat till sig

8. Vid Refapp: Läs mer här

9. Klicka på Spara

10. Klart! 🎉 Nu kan du använda ditt nya processteg när du skapar nya proces

Processmallar hanteras och läggs till av era administratörer. Om du inte hittar mallen du letar efter är det bara att skriva till en av era administratörer eller till oss i Talent Software-chatten så hjälper vi dig!
Här finns en guide för hur administratörer lägger upp en processmall!