Om det är första gången du loggar in i Talent Software:

1. Säkerställ att en av era administratörer bjudit in dig till Talent Software
  2. Gå till din e-postinkorg och sök efter "Talent Software"
  3. Öppna mejlet "Välkommen till We Select Talent Software"
  4. Klicka på den gröna knappen "Aktivera konto"
  5. Skriv in ett lösenord och klicka "Spara"
  6. Klart! 🎉
  7. Nu kan du logga in med din e-postadress och ditt nya lösenord

Om du har varit inloggad i Talent Software tidigare, men glömt dina inloggningsuppgifter:

1. Klicka på Glömt lösenord
  2. Ange den e-postadress du använder på jobbet och klicka på den gröna knappen Glömt lösenord
  3. En återställningslänk har nu skickats till din e-postadress
  4. Gå till din e-postinkorg och öppna mejlet "We Select Talent Software - Ändra lösenord"
  5. Klicka på den gröna knappen "Ändra lösenord"
  6. Skriv in ett nytt lösenord och klicka "Återställ lösenord"
  7. Klart! 🎉
  8. Nu kan du logga in med din e-postadress och ditt nya lösenord

Om du är inte hittar något inbjudnings- eller återställningsmejl från Talent Software:

1. Gå till din e-postinkorg och sök i din skräppost efter "Talent Software"
  2. Om du fortfarande inte kan hitta något inbjudnings- eller återställningsmejl är det bara att skriva i till oss i chatten nere i högra hörnet så hjälper vi dig!