Kom igång
Så uppdaterar du din profil

Så fort du loggat in i Talent Software är det dags att uppdatera din användarprofil och dina kontaktuppgifter.

Amy Dyvelcrona avatar
Skrivet av Amy Dyvelcrona
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Så fort du loggat in i Talent Software är det dags att uppdatera din användarprofil och dina kontaktuppgifter. Här kan du snabbt och enkelt uppdatera ditt lösenord eller val av språk. Dessutom hämtas din kontaktinformation automatiskt härifrån när du sedan skickar mejl via Talent Software eller väljs som ansvarig rekryterare för en ledig tjänst - supersmidigt!

Allt du behöver göra för att uppdatera din profil är att:

1. Klicka på din profilbild uppe i högra hörnet och klicka på Profil

2. Eller klicka på Inställningar i vänstermenyn och välj fliken Profil

Här på sidan Din profil kan du enkelt uppdatera:

1. Din profilbild

2. Ditt för- och efternamn

3. Ditt telefonnummer

4. Ditt val av språk

Du kan välja mellan:
    - Svenska
    - Engelska
    - Tyska
    - Danska
    - Finska
    - Norska

5. Din mailsignatur

6. Ditt val av lösenord

7. Allt du behöver göra när du uppdaterat din information är att klicka på knappen "Save"