Så loggar du in

Välkommen till Talent Software! Kom igång snabbt och enkelt genom att följa instruktionerna i den här guiden.👇

Amy Dyvelcrona avatar
Skrivet av Amy Dyvelcrona
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om det är första gången du loggar in i Talent Software:

1. Säkerställ att en av era administratörer bjudit in dig till Talent Software

2. Gå till din e-postinkorg och sök efter "Talent Software"

3. Öppna mejlet "Välkommen till We Select Talent Software"

4. Klicka på den gröna knappen "Aktivera konto". (Din inbjudan är giltig i 72 timmar. Om det gått mer än 72 timmar trycker du här sedan på Forget Password)

5. Skriv in ett lösenord och klicka "Spara"

6. Klart! 🎉

7. Nu kan du logga in med din e-postadress och ditt nya lösenord

Om du har varit inloggad i Talent Software tidigare, men glömt dina inloggningsuppgifter:

1. Klicka på Glömt lösenord

2. Ange den e-postadress du använder på jobbet och klicka på den gröna knappen Glömt lösenord

3. En återställningslänk har nu skickats till din e-postadress

4. Gå till din e-postinkorg och öppna mejlet "We Select Talent Software - Ändra lösenord"

5. Klicka på den gröna knappen "Ändra lösenord"

6. Skriv in ett nytt lösenord och klicka "Återställ lösenord"

7. Klart! 🎉

8. Nu kan du logga in med din e-postadress och ditt nya lösenord

Om du är inte hittar något inbjudnings- eller återställningsmejl från Talent Software:

1. Gå till din e-postinkorg och sök i din skräppost efter "Talent Software"

2. Om du fortfarande inte kan hitta något inbjudnings- eller återställningsmejl är det bara att skriva i till oss i chatten nere i högra hörnet så hjälper vi dig!