Shop och Jobbannonsering
Så beställer du platsannonsering till Platsbanken, Arbetsförmedlingen
Så beställer du platsannonsering till Platsbanken, Arbetsförmedlingen
Linnea Frohm avatar
Skrivet av Linnea Frohm
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Önskar ni att publicera era jobbannonser på Platsbanken?
Med vår smidiga integration kan vi hjälpa er att publicera era lediga tjänster på Platsbanken med bara ett enkelt klick – helt kostnadsfritt för alla användare av Talent Software!

Om du ska beställa Platsannonsering för en tjänst direkt i shoppen:

1. Gå in under fliken Shop

2. Leta upp produkten Platsbanken och välj "Konfigurera"

3. Fyll i Område, Grupp, Yrke och Lön och välj "Beställ nu"

4. Gå till varukorgen och välj den tjänst det gäller

5. Välj "Gå till checkout"
    Observera att tjänsten måste publiceras för att du ska kunna checka ut i varukorgen.

6. Fyll i eventuellt kostnadsställe / referens.

7. Klicka på "Beställ"

8. Klart! 🎉

9. Din annons kommer nu att publiceras på Platsbanken inom 48h (mån-fre).

Om du ska beställa Platsannonsering för en tjänst via redigeringsläget:

1. Gå in under fliken Tjänster

2. Klicka fram den tjänst du önskar beställa annonsering för och välj pennan "Redigera tjänst". Alternativt välj "Ny tjänst".

3. Gå till Steg 4. Annonsera

4. Leta upp produkten Platsbanken och välj "Konfigurera"

5. Fyll i Område, Grupp, Yrke och Lön och välj "Beställ nu"

6. Produkten läggs då i varukorgen och du kan gå vidare med att välja "Publicera & Granska".

Observera att tjänsten måste publiceras för att du ska kunna checka ut i varukorgen.

7. När tjänsten är publicerad skickas du vidare och kan fylla i kostnadsställe / referens.

8. Klicka på "Beställ"

9. Klart! 🎉

10. Din annons kommer nu att publiceras på Platsbanken inom 48h (mån-fre).