Nyhet! Så lägger du till videofrågor i ett ansökningsformulär
Nyhet! Så lägger du till videofrågor i ett ansökningsformulär

Vill du göra det möjligt för kandidater att ansöka med hjälp av video? Följ den här guiden för att komma igång på nolltid.

Amy Dyvelcrona avatar
Skrivet av Amy Dyvelcrona
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du göra det möjligt för kandidater att ansöka med hjälp av video? Antingen som ett komplement eller alternativ till CV och personligt brev? Följ den här guiden för att komma igång med videofrågor på nolltid.

Exempel på videofrågor:

• Berätta kort om dig själv på 30 sekunder:

• Varför är du intresserad av att jobba hos oss?

• Vilka är dina 3 bästa tips för bra service?

• Berätta om en utmaning och hur du löste den:

Så lägger du till en videofråga:

1. Gå till fliken Tjänster

2. Klicka på + Ny tjänst

3. Använd en mall eller skapa en ny tjänst från grunden

4. Fyll i informationen på sidorna 1. Tjänst och 2. Processteg

5. Fortsätt till sida 3. Urval

6. Klicka på + Lägg till fråga

7. Välj Video

8. Välj en rubrik på frågan:
    Ex. Berätta kort om dig själv på 30 sekunder

9. Klicka på Lägg till fråga för att spara din fråga

10. Fyll i övrig information på sida 3 (Urval) och gå vidare till sida 4 (Annonsera)

11. Klicka på Publicera

12. Klart! 🎉 Nu kommer kandidater kunna ansöka med video