Inställningar
Så skapar du en tjänstelista till intranät

Vill du bädda in tjänstelistan på ert intranät som en Iframe? Följ guiden!

Amy Dyvelcrona avatar
Skrivet av Amy Dyvelcrona
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill ni att lediga tjänster ska synas på ert intranät? Kanske har ni ett par tjänster som ni endast vill publicera internt? Då kan ni lägga in en tjänstelista som en Iframe, smidigt va?

Skapa en tjänstelista till ert Intranät 👇

1. Gå till inställningar

2. Klicka på karriärsida och skrolla ned till Iframe-inställningar

3. Klicka på + ny tjänstelista

4. Välj namn på listan. T.ex Lediga tjänster

5. Fältet Nyckel visar vad som syns i URL:en och fylls i automatiskt baserat på det som fylls i i fältet namn, detta går att anpassa

6. Slå på Visa dolda ansökningar, då syns även de tjänster som ni har dolt från att synas på karriärsidan

7. Länkning: Välj hur länkmöjlighet ska visualiseras

8. Text i länkkolumn: Lägg till text t.ex Ansök nu

9. I drop down-listan kan man välja vart man ska skickas vidare när man trycker på knappen . (Vi rekommenderar att välja Alltid tjänstesida)

10. Anpassad CSS står för Cuscading style sheet och visar hur en hemsida ser ut. Här läggs en generell stil in om det inte finns några särskilda önskemål

11. Spara

12. Nu kan du klicka på ikonen med tre prickar och hämta länken.

13. Länken kan nu bäddas in på intranätet

14. Klart! 🥳