Konto
Hur växlar jag mellan olika konton?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Behöver du kunna växla mellan olika konton i Talent Software?

Gör såhär 👇

1. Saknar du tillgång till kontot? Skriv till oss i chatten (finns i högra hörnet) vilket konto du önskar ha tillgång till, så ger vi dig tillgång direkt.

2. När du har fått tillgång till kontot behöver du Logga ut under din profil uppe i högra hörnet.

3. Logga sedan in igen, du har då fått tillgång till knappen Byt konto som syns i listan om du klickar på profilbilden

4. Tryck på byt konto

5. Sök på kontot du vill gå till

6. Klart 🥳