Hur filtrerar jag bland tjänster och kandidater?

Använd filter-funktionen för att se tjänster som är sparade om utkast, arkiverade eller välj att filtrera per rekryterare

Amy Dyvelcrona avatar
Skrivet av Amy Dyvelcrona
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du kunna filtrera på tjänster och kandidater? Använder vår smarta filter-funktion!

Filtrera bland tjänster

Här kan du hitta tjänster som är sparade som utkast eller arkiverade och du har även möjlighet att filtrera utifrån rekryterare! Gör såhär:

1. Gå till Tjänster

2. Tryck på Filter

3. Välj Status för att hitta tjänster som är arkiverade eller ligger i utkast eller Sök på önskad Rekryterare i fältet.

4. Klart! 🎉

Filtrera bland kandidater

1. Gå till Kandidater

2. Tryck på Filter

3. Här kan du filtrera fram relevanta kandidater utifrån vad du önskar se! (Du kan filtrera på Betyg, tjänster, kandidater, betyg, dokument, taggar och urvalsfrågor)

4. Klart! 🎉