Hur kan jag lägga till en kandidat i en tjänst som inte är öppen för ansökningar?
Hur kan jag lägga till en kandidat i en tjänst som inte är öppen för ansökningar?
Amy Dyvelcrona avatar
Skrivet av Amy Dyvelcrona
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Önskar du lägga till en kandidat manuellt på en tjänst som inte längre är öppen för ansökningar? Allt du behöver göra är att tillfälligt öppna upp tjänsten och sen kan du snabbt och enkelt lägga till kandidaten.

Följ stegen 👇

1. Öppna upp tjänsten genom att gå till tjänsten och klicka sedan på ikonen

2. Ändra sista ansökningsdatum till dagens datum eller ett datum i framtiden

3. Fyll i rutan "dölj på karriärsidan" (på steg 1)

4. Tryck på steg 4. Annonsera och sedan Publicera

5. Gå tillbaka till tjänsten och klicka på + Ny kandidat

6. Lägg till kandidaten och spara

7. Gå åter in på tjänsten och klicka på ikonen

8. Ändra sista ansökningsdatum till ett datum som har passerat

9. Klart! 🎉 Kandidaten är nu tillagd i tjänsten