Så loggar du in
Hur återställer jag mitt lösenord?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har varit inloggad i Talent Software tidigare, men glömt dina inloggningsuppgifter:

1. Klicka på ikonen Forgot Password?

2. Ange den e-postadress du använder på jobbet och klicka på den gröna knappen Forgot password?

3. En återställningslänk har nu skickats till din e-postadress

4. Gå till din e-postinkorg och öppna mejlet "We Select Talent Software - Ändra lösenord"

5. Klicka på den gröna knappen "Ändra lösenord"

6. Skriv in ett nytt lösenord och klicka "Återställ lösenord"

7. Klart! 🎉

8. Nu kan du logga in med din e-postadress och ditt nya lösenord