Så lägger du upp en ny tjänst med hjälp av en mall

Kom igång snabbare än någonsin med nya rekryteringar med hjälp av en tjänstemall 🔎

Amy Dyvelcrona avatar
Skrivet av Amy Dyvelcrona
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Kom igång snabbare än någonsin med nya rekryteringar med hjälp av tjänstemallar. Som administratör i Talent Software kan du nu underlätta ditt och dina kollegors rekryteringsjobb genom att spara mallar för olika typer av tjänster. Nästa gång du skapar en ny tjänst kan du antingen välja att skapa en ny tjänst från grunden eller välja att använda en av era tjänstemallar. Supersmidigt, eller hur?

Allt du behöver göra för att skapa en ny tjänst med hjälp av en tjänstemall är att:

1. Gå till fliken Tjänster

2. Klicka på knappen + Ny tjänst

3. Välj att skapa en ny tjänst genom att använda en av era mallar eller skapa en helt ny tjänst från grunden

4. Välj en mall i er lista på mallar

Tips! Om du inte hittar mallen du letar efter kan du antingen välja att skapa en ny tjänst från grunden eller välja att skapa en ny tjänstemall genom att klicka på + Lägg till mall. För att kunna lägga till nya mallar behöver du vara administratör i Talent Software.

5. Efter att du valt en mall är det bara att klicka på Använd mall

6. Nu är det bara att dubbelkolla att all information är rätt!

7. Så fort du är klar är det bara att klicka Publicera