Så kommer du igång med Easy Schedule

Redo att komma igång med Easy Schedule? Allt du behöver göra är att koppla din kalender och att anpassa din kalenderinställningar!

Amy Dyvelcrona avatar
Skrivet av Amy Dyvelcrona
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med Talent Software Easy Schedule kan du enkelt boka en eller flera intervjuer - med bara några få knapptryck. Bäst av allt? Genom att koppla din Google- eller Outlook-kalender hittar vi automatiskt lediga tider i din kalender som kandidater sedan kan boka. Dessutom kan du själv välja att anpassa allt ifrån hur långa dina intervjuer ska vara till vilka dagar i veckan du vill kunna bli bokad.

Allt du behöver göra för att komma igång med Easy Schedule är att:

1. Gå in på fliken Inställningar

2. Klicka på fliken Easy Schedule

3. Klicka på knappen Koppla din kalender

4. Följ instruktionerna för att koppla din Google- eller Outlook-kalender

5. Nu är din kalender kopplad! 🗓

Nästa steg är att skapa din första bokningssida & att anpassa dina kalenderinställningar:

1. Klicka på knappen Ändra inställningar

2. Klicka på Add Scheduling Page

3. Fyll i all information under fliken Event Info / Eventinformation:

Meeting Name / Vad ska nya event kallas? ✏️

Det innebär att du kan välja vad du vill att dina intervjuer ska heta. Namnet kommer sedan synas för kandidater när de bokar intervjuer.
    Ex. Sales Associate | Telefonintervju | 30 min

Meeting Location / Var kommer eventen att hållas?📍

Det innebär att du kan välja var du vill att dina intervjuer ska hållas.
    Ex. Drottninggatan 25, 111 51 Stockholm eller Digitalt

Duration / Hur långt är varje event? 🕚

Det innebär att du kan välja hur långa du vill att dina intervjuer ska vara.
    Ex. 45 min

4. Fyll i all information under fliken Availability /
    Tillgänglighet:

Opening Hours / När kan man boka ett event?

Välj vilka dagar och tider du vill kunna bli bokad.

Ex. Endast Måndagar, tisdagar och onsdagar (Mellan 10:00-12:00)

Future Limit / Hur långt fram i tiden kan man boka ett event? 🗓

Det innebär att du kan välja hur lång tid i framtiden du vill kunna bli bokad
    Ex. 2 veckor fram i tiden

Klart! 🎉 Nu har du skapat din första bokningssida och kan börja boka kandidater genom att följa den här guiden.