Inställningar
Så ställer du in Prenumerationer

Låt potentiella toppkandidater prenumerera på lediga jobb hos er som matchar just deras intressen.

Amy Dyvelcrona avatar
Skrivet av Amy Dyvelcrona
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill ni göra det enklare för potentiella toppkandidater att hålla sig uppdaterade kring framtida karriärmöjligheter hos er? Med hjälp av vår nya funktion Subscribe kan nu kandidater som är intresserade av att jobba hos er enkelt prenumerera på lediga jobb som matchar just deras intressen!

Så fungerar Prenumerationer:

1. En kandidat som är intresserad av att prenumerera på era lediga jobb fyller i:
    - Sin e-postadress
    - Sitt namn
    - Inom vilka avdelningar som personen vill prenumerera på lediga jobb

2. Kandidaten klickar på knappen Prenumerera och får automatiskt ett mejl om att de nu prenumererar på era lediga jobb

3. En gång i veckan får kandidaten automatiskt ett mejl med en lista på lediga jobb som matchar just deras intressen.*

*Mejlet skickas ut en gång varje onsdag kl. 12:00.

Det första du behöver göra innan du aktiverar Prenumerationer är att:

1. Gå in på fliken Inställningar

2. Klicka på fliken Avdelningar

3. Säkerställ att de avdelningar ni vill att kandidater ska kunna prenumerera finns på plats eller lägg till en ny avdelning genom att klicka på knappen + Ny avdelning

4. Så fort du är nöjd med er lista på avdelningar är det dags att gå vidare till nästa steg!

Allt du behöver göra för att aktivera Prenumerationer är att:

1. Gå in på fliken Karriärsida

2. Klicka på knappen + Lägg till block

3. Välj blocket Prenumerationer

4. Välj var på karriärsidan som blocket ska synas genom att dra i blocket

5. Klicka på knappen Publicera för att göra blocket synligt på er karriärsida

6. Klart! 🎉

Vill du uppdatera, lägga till eller ta bort avdelningar som kandidater kan välja att prenumerera på? Allt du behöver göra är att följa guiden: Så lägger du till en ny avdelning