Allt du behöver för att skapa en ny urvalsfråga är att:

1. Gå in under Inställningar
  2. Klicka på fliken Urvalsfrågor
  3. Klicka på knappen + Lägg till fråga uppe i högra hörnet
  4. Välj vilken typ av fråga du vill skapa:

Ja/Nej-frågor
    Exempel på fråga: Är du certifierad besiktningstekniker?
    Svarsalternativ: Ja eller Nej

Antal år-frågor
    Exempel på fråga: Hur många års erfarenhet har du inom fordonsbesiktning?
    Svarsalternativ: Välj antal år på en skala mellan 1 och +10 år

Värde-frågor
    Exempel på fråga: Betygsätt dina engelskakunskaper på en skala från 1-5
    Svarsalternativ: Välj ett antal på en skala mellan 1 och 5

Val-frågor
    Exempel på fråga: Vilken typ av körkort har du?
    Svarsalternativ: B-körkort, C-körkort eller inget körkort

Fritext-frågor
    Exempel på fråga: Berätta mer om varför du skulle passa som besiktningstekniker hos oss:
    Svarsalternativ: Kort eller långt svar i text
  5. Klicka på knappen "Spara"
  6. Klart! 🎉 Nu kan alla era användare snabbt och enkelt komma åt urvalsfrågan