Allt du behöver göra för att lägga till en ny användare är att:

1. Gå in under Inställningar > Användare
  2. Klicka på knappen "+ Ny användare" uppe i högra hörnet
  3. Fyll i den nya användarens för- och efternamn
    - För- och efternamn*
    - E-postadress*
    - Telefonnummer
    - Profilbild
  4. Välj språk åt användaren*. Du kan välja mellan följande språk i Talent Software:
    - Svenska
    - Engelska
    - Danska
    - Norska
    - Finska
    - Tyska
  5. Välj vilken behörighetsnivå användaren ska ha i Talent Software*. Du kan välja mellan följande behörighetsnivåer i Talent Software:

Rekryterare:
    Som rekryterare kan du endast se och hantera de tjänster du har tillgång till - antingen för att du står som ansvarig rekryterare eller genom att du blivit tillagd som teammedlem på en ledig tjänst

Rekryteringsansvarig:
    Som rekryteringsansvarig kan du se och hantera alla lediga tjänster i ert Talent Software, men du har inte tillgång till inställningar och kan alltså inte lägga upp nya användare, orter, mallar eller liknande. Som rekryteringsansvarig har du inte heller tillgång till att rediga er karriärsida.

Administratör:
    Som administratör kan du se och hantera alla lediga tjänster i ert Talent Software. Till skillnad från rekryteringsansvariga, har du tillgång till Inställningar och kan bl.a. lägga upp nya användare, mallar och orter. Dessutom har du tillgång till er karriärsida och kan enkelt uppdatera den löpande genom att gå in under fliken karriärsida.
  6. Klicka på knappen "Spara".
  7. Klart! 🎉
  8. En inbjudan har nu skickats via mejl till användaren. Allt användaren behöver göra nu är att följa instruktionerna i mejlet för att kunna ställa in sitt nya lösenord och logga in i Talent Software för första gången!