Hur länkar jag en tjänst till ett externt ansökningsformulär?
Hur länkar jag en tjänst till ett externt ansökningsformulär?
Amy Dyvelcrona avatar
Skrivet av Amy Dyvelcrona
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill ni att inkomna ansökningar ska tas emot i ett annat verktyg än Talent Software? Då kan tjänsten länkas till det externa ansökningsformuläret genom att uppdatera URL:en, det gör att när kandidaten trycker på tjänsten eller på knappen "ansök" så kommer kandidaten till det URL:en och det alternativa ansökningsformuläret.

Länka tjänsten till ett Externt ansökningsformulär

1. Klicka på Tjänster

2. Klicka på ikonen med tre prickar till höger om titeln på den aktuella tjänsten

3. Klicka på Redigera

4. Skrolla längst ned i steg 1. Tjänst till Extern Länk

5. Tryck på den blåa pilen på höger sida

6. Klicka i boxen "Använd Alternativt ansökningsformulär". Du har nu möjlighet att lägga till en länk till det externa ansökningsformuläret

7. Klistra in länken till det externa ansökningsformuläret. Om inte tjänstebeskrivningen ska synas utan du vill att kunden direkt slussas till den externa tjänstebeskrivningen kan du klicka ur rutan Visa tjänstens beskrivning på tjänstesidan

8. Klart! 🥳 Du kan nu gå direkt till steg 4 och publicera tjänsten.

När kandidater klickar på "Ansök"-knappen på er lediga tjänst i Talent Software kommer de skickas vidare till det ansökningsformulär du länkat.