Börja med att gå till fliken Karriärsida och tryck på ”Lägg till block” högst upp på sidan. I menyn som dyker upp väljer du "Instagram".

Instagram-blocket läggs nu till längst ner på sidan. Lägg till en Rubrik du vill ha och om du vill ändra färger på blocket. Du kan också flytta blocket genom att trycka på upp-/ eller nedpilen

För att koppla ditt Instagram-konto till Talent Software behöver du ditt användar-ID och access token. Du får fram ditt access token genom att gå in på:

https://instagram.pixelunion.net/

Följ instruktionerna på sidan så får du fram en nyckel som du kopierar. Gå tillbaka till Talent Software och klistra in nyckeln i fältet som heter ”Access token (a5i)” under Instagram-blocket du nyss lade till.

För att få fram ditt användar-ID går du in på:

https://codeofaninja.com/tools/find-instagram-user-id

Skriv in användarnamnet till ert Instagram-konto för att få fram ”User ID” i den gröna rutan under. Kopiera detta, gå tillbaka till Talent Software och klistra in i fältet ”Användar-ID" under Instagram-blocket.