Endast användare med behörigheten Administratör kan lägga till användare. Detta för att ha kontroll över vilka kollegor som har tillgång till ert konto och vilka behörigheter de har.

Lägg till Användare

Klicka Lägg till användare. Fyll i fälten:

• Förnamn
  • Efternamn
  • Mailadress
  • Lösenord (alternativt generera ett nytt lösenord)
  • Välj behörighet
  • Välj språk

Den du lägger till som användare får automatiskt ett bekräftelsemail och möjlighet att skapa sig ett lösenord.

Behörigheter

• Administratör kan göra allt över ert konto
  • Rekryteringsansvarig kan lägga upp, se och hantera alla tjänster och hantera mallar samt urvalsfrågor
  •  Rekryterare kan lägga upp tjänster och bli inbjudna att se och hantera tjänster och kandidater

Vyn över Användare låter dig se vilka processer respektive kollega är med i. Du kan ta bort kollegor som inte längre jobbar kvar samt redigera deras uppgifter.