Det är Administratörer och Rekryteringsansvarig som kan addera och redigera mailmallar. Med dessa mallar kan ni snabbt svara kandidater, exempel på mailmallar är "Avslag" eller "Inbjudan till intervju".

• Gå till Inställningar och klicka dig vidare till Mallar.
  • Välj Lägg till e-postmall eller redigera en befintlig mall genom att klicka på pennan.
  • Fyll i rubrik, ämnesrad och texten till självaste mailet.

I mailen kan du även addera Variabler som gör att mailet per automatik hämtar exempelvis kandidatens förnamn, ort för tjänsten, tjänstens namn etcetera. för att mailet ska kännas personligt.