Kandidatkort
Klicka på en kandidat för att se kandidatkortet. Här finner du kontaktuppgifter till kandidaten samt LinkedIn-profil om kandidaten sökt via LinkedIn. På kandidatkortet kan du också se om kandidaten har sökt fler tjänster hos er.

Tidslinje
tidslinjen kan du se alla aktiviteter kopplade till kandidaten från dig och dina kollegor. Du kan se ansökan, bekräftelse-mail, kommentarer och betygsättning. Dessa händelser visar exakt tidpunkt och användare för varje aktivitet.

Kommentarer
Du och dina kollegor kan kommentera med anteckningar för en kandidat. Exempel: “Ska bjudas in till intervju”, “Undersök löneanspråk” etc.

E-post
Skicka e-post till kandidaten direkt från systemet. Du kan också även redan skrivna mallar genom att klicka på dokument-ikonen, eller skriva ditt mail manuellt. Du kan använda “Variabler” för att systemet ska hämta kandidaters namn per automatik.

Dokument
Här kan du se respektive dokument som kandidaten laddat upp vid sin ansökan. Alla dokument förhandsgranskas och konverteras till PDF-format. Du kan ladda ner eller ladda upp dokument med hjälp av de blå knapparna.

Flytta vidare i processen
Kandidater du vill ta vidare till nästa steg i processen flyttar du genom att klicka på nästa processteg, alternativt pilen som pekar nedåt för att flytta till valfritt processteg.

Neka kandidater
Neka kandidater löpande för att hålla era processer aktuella. När en kandidat Nekas genom att klicka “Tumme ner” meddelas inte kandidaten direkt utan placeras bara vid sidan av er rekryteringsprocess. Nekade kandidater kan hittas under “Filter” -> "Endast nekade".

Här kan du läsa mer om hur du kan hantera flera kandidater samtidigt