För att skapa en ny går du till Tjänster och klickar på “Ny tjänst” uppe till höger.

Alla fält är inte obligatoriska för att du ska kunna publicera annonsen, utan bara de som är markerade med *.

Titel: Tjänstens titel som syns på karriärsidan samt avgör hur länken till annonsen kommer att se ut.

Ansökningsperiod: Bestäm datum för publicering och sista datum för ansökan samt om tjänsten ska döljas från karriärsidan efter sista ansökningsdatum.

Beskrivning (annonsmallar): Skriv din annons direkt eller välj en färdig mall. Mallar hittar du via dokument-ikonen längst till höger i menyn. Redigera och formatera annonsen som du önskar.

Ort: Välj ort utifrån listan av tillgängliga orter.

Visa rekryteringsinformation: Om denna är aktiverad kommer kontaktuppgifter till ansvarig rekryterare att synas längst ner i annonsen.

Rekryteringsteam: Välj den person som ska stå som kontaktperson och avsändare av alla automatiska mail som skickas ut för tjänsten.

Teammedlemmar: Lägg till kollegor som eventuella teammedlemmar. Teammedlemmar kan se och hantera kandidater för denna specifika tjänst, men står inte som avsändare för några utskick.