Tjänstelista
I fälten ”Användare” – ”Tjänst” – ”Visa” kan du sortera bland tjänster.

Tjänster
Du kan se de tjänster du själv är ansvarig rekryterare för samt de processer du har blivit inbjuden av kollegor att hantera. Administratörer och Rekryteringsansvariga ser alla tjänster för ert konto.

• Tjänster: Här ser du alla aktuella tjänster och har möjlighet att redigera tjänsten genom att trycka på pennan bredvid. Du kan hämta länk till annons och ansökningsformulär genom att trycka på kedjeikonen bredvid tjänsten.
  • Rekryterare: Här har du koll på vem som är ansvarig rekryterare och antal team-medlemmar för tjänsten.
  •  Processteg: Visar vilket steg rekryteringen befinner sig i just nu.
  •  Öppen för ansökningar och Sista ansökningsdatum: När du skapar en tjänst får du även välja startdatum och sista ansökningsdatum. Här får du en snabb överblick av tidsramarna för tjänsterna.
  • Antal ansökningar: Gå in då och då för att se hur många nya kandidater som sökt till tjänsten.
  • Arkivera tjänster: När en process är färdig kan du enkelt arkivera tjänsten. Du kan återställa en tidigare arkiverad tjänst genom att klicka på Visa - Arkiverade- Återställ tjänst. Du kommer då se tjänsten i tjänstelistan samt all data från processen.